Чому важливо регулярно робити УЗД.

Так сталося і цього разу. Після прийому в нашого мамолога з'явилися сумніви щодо правильності результатів УЗД, і ми поговорили з пацієнткою ще раз. Вона все-таки вирішила зробити УЗД повторно в нас, хоча спершу чинила опір цій ідеї. Результати УЗД у нашому центрі кардинально відрізнялися від того, що видали пацієнтці в іншому центрі. Воно показало, що це не доброякісне утворення, як це описали на попередньому дослідженні. Для підтвердження діагнозу ми також провели біопсію. Рак молочної залози у першій стадії підтвердився. Ця історія закінчилася добре, оскільки пацієнтка таки дослухалася до наших рекомендацій. Її прооперували зі збереженням молочної залози, а також вона пройшла гормональну терапію. Таке комплексне лікування на ранній стадії захворювання дало свої плоди, і зараз пацієнтка здорова. Звісно, їй все ще потрібно регулярно відвідувати лікаря, щоб не пропустити можливий рецидив.

А якби ми орієнтувалися на чужий опис і рекомендували просто прийти на контрольний огляд за півроку, то історія могла б закінчитися не так радісно. Рак молочної залози протікає в кожного окремого пацієнта по-різному – у декого бувають агресивні пухлини, які поступово прогресують буквально протягом кількох місяців. Тому немає гарантії, що через півроку в цієї пацієнтки була б та сама перша стадія раку, що молочну залозу вдалося б зберегти, що операція не була б радикальнішою і не довелося б також видаляти яєчники, що призвело б до неможливості мати ще дітей.

Рак молочної залози, виявлений на ранніх стадіях, виліковний! Тому потрібно регулярно приходити на плановий огляд лікаря, якому Ви можете довірити своє здоров'я.

Відгук
Відгук
Рейтинг
Тип відгуку
Задати питання
Кому питання
Питання
Запис онлайн
Виберіть послугу
Додатковий коментар
ERC Logo
Укр | Рус