Чому важливо обрати правильного лікаря

Під час бесіди з нашим мамологом пацієнтка розповіла, що завжди серйозно ставилася до свого жіночого здоров'я. А два роки тому вона народила дитину, почала регулярно спостерігатися ще й у мамолога. Через деякий час після пологів пацієнтка помітила дивні зміни в грудях, які її турбували, тому вона позапланово прийшла до свого мамолога. Після огляду лікар поставив їй діагноз «мастопатія», виписав препарати для лікування цього «захворювання» без проведення додаткових досліджень. Як відповідальна пацієнтка вона виконувала всі призначення лікаря. Але стан не покращувався, а навпаки, погіршувався. За півтора року лікар запропонував пройти додаткове дослідження на МРТ. І пацієнтка прийшла до нашого Центру. Через те, що вона «лікувалася» вже півтора роки, результати КТ стали для неї сильним ударом.

Для остаточного підтвердження діагнозу ми зробили біопсію. На жаль, діагноз рак молочної залози підтвердився. Через абсолютно некомпетентне лікування пацієнтки до цього був пропущений рак молочної залози на ранній стадії, який легко діагностується, а, що ще важливіше, він виліковний. Та ця пацієнтка потрапила до нас уже з раком четвертої стадії, яку вилікувати неможливо.

Вчасно нерозпізнаний рак призводить до втрати часу на потрібне лікування, поширення пухлини по організму та невиліковну стадію хвороби. Тому необхідно дуже серйозно ставитися до вибору лікаря, якому Ви можете довірити своє здоров'я, а також проходити регулярні обстеження.



Відгук
Відгук
Рейтинг
Тип відгуку
Задати питання
Кому питання
Питання
Запис онлайн
Виберіть послугу
Додатковий коментар
ERC Logo
Укр | Рус