Інтернатура з радіології

Якщо ви молоді, маєте диплом будь-якого медичного вишу України, ви хочете бути радіологом та отримати надійне місце роботи у перспективі, ми з радістю розглянемо ваше резюме!

Що таке інтернатура?

Інтернатура – це важливий етап у професійному становленні лікаря після здобуття базової медичної освіти. Цей період передбачає практичне навчання під керівництвом досвідчених фахівців та дозволяє молодим лікарям поглибити свої знання у вибраній спеціалізації. В Україні інтернатура є обов'язковим етапом у медичній кар'єрі, і вибір правильного місця для проходження інтернатури є вкрай важливим для майбутнього фахівця.

Інтернатура з радіології в Харкові

«Європейський Радіологічний Центр» у Харкові пропонує молодим лікарям унікальну можливість пройти інтернатуру з радіології. Наш центр оснащений сучасним обладнанням, зокрема п'ятьма комп'ютерними томографами та двома магнітно-резонансними томографами. Ми працюємо з пацієнтами різного віку та спеціалізуємося в різних напрямах радіології:

  • невідкладна;
  • кардіо;
  • торакальна;
  • абдомінальна;
  • онкологічна;
  • педіатрична;
  • скелетно-м'язова радіологія.

Здобуття права на навчання лікарів-інтернів є визнанням нашого високого професіоналізму та досвіду в галузі радіології. Це також можливість для нас передати свої знання та виховати нових фахівців із високим рівнем підготовки. Якщо ви маєте диплом медичного вишу України та прагнете стати кваліфікованим радіологом, ми з радістю розглянемо ваше резюме.

Ми пропонуємо не просто інтернатуру, а якісно новий рівень навчання, який можна порівняти з закордонною резидентурою. Програма навчання розрахована на 5-7 років, після яких ви станете одним із найкращих лікарів-радіологів у країні. Це унікальна нагода стати членом сильної, професійної команди «Європейського Радіологічного Центру».

Окрім цього, ми готові взяти на стажування чи практику студентів 5-6 курсів із подальшим пріоритетним наданням інтернатури на нашій базі. Також можна перевестися до нас з іншої заочної бази навчання або прийти на роботу відразу після закінчення інтернатури.

Для отримання додаткової інформації про наш Центр, лікарів та досягнення ви можете переглянути наш сайт або YouTube-канал Європейського Радіологічного Центру. Резюме можна надсилати на адресу andriy.mangov@gmail.com.

Відгук
Відгук
Рейтинг
Тип відгуку
Задати питання
Кому питання
Питання
Запис онлайн
Виберіть послугу
Додатковий коментар
ERC Logo
Укр | Рус